Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Prezentare

Despre companie

Companie specializata in prestarea serviciilor de traduceri scrise, intrand pe piata cu gandul de a aduce un plus de valoare, un plus cu care sa ne putem distinge de restul companiilor de profil, deoarece reusesti atunci cand indraznesti si succesul dureaza atunci cand la baza sta respectul pentru clienti si parteneri. Inca de la inceput, ne-am propus de a oferi cele mai bune servicii, si sa le implementam ca si cum am fi noi beneficiarii.

Nu suntem cea mai veche companie de profil din tara, dar in cadrul companiei suntem o echipa de oameni talentati, care muncim zilnic pentru a deveni poate cei mai buni in domeniul dat, de a presta cele mai calitative servicii de traducere. Oferim o gama bogata de limbi pentru care efectuam traduceri, pentru ca clientilor nostri sa le fie comod si accesibil sa interactioneze cu parteneri din regiuni cat mai variate.

Am ales sa avem in cadrul biroului nostru traducatori cu experienta in domeniu, pentru a putea oferi traduceri autorizate si traduceri legalizate de o calitate fara repros, deoarece acestea sunt principalele servicii prestate si acestea ne reprezinta ca companie.


Misiune Perlia

De ce existam ? Misiunea noastra este de a contribui la comunicarea atat intre partenerii de afaceri, cat si intre persoane fizice, dintre tari si regiuni diferite, intr-un mod cat mai usor cu putinta. Sa reducem barierele de interactiune care exista atunci cand fiecare vorbeste o alta limba si serviciile noastre de traduceri sa fie cat mai accesibile pentru fiecare.

Dorim sa ne afirmam ca un partener de incredere pentru clientii actuali si viitori, sa oferim servicii de traducere de calitate constant, realizate cu profesionalism si dedicatie indiferent de limba solicitata.


Viziune Perlia

Ce dorim ? Ne-am propus sa devenim una dintre cele mai perfomante companii din domeniul serviciilor de traducere pe plan national, sa oferim aceste servicii pentru o paleta cat mai bogata de limbi de pe continente diferite. Solutia noastra este sa facem posibila comunicarea mai usoara atat intre companii, cat si intre persoanele fizice indiferent de limba vorbita.


Valori Perlia

Ce ne diferentiaza fara de concurenta?

• suntem dinamici si responsabili : tinzand de a fi cei mai buni si acoperirea fiecarei nevoi sau asteptari a clientilor nostri. De la inceput am stiut sa ne impunem prin calitatea serviciilor de traducere, de aceea an de an numarul clietilor a fost mereu in crestere.

• suntem sinceri si amabili, pentru ca si noi la fel ne-am dori sa avem parte de asa parteneri, daca am fi in postura de client.

• suntem eficienti, pentru ca stim ca timpul este pretios si se scurge repede.

• avem in cadrul companiei poate cei mai buni specialisti din domeniul traducerilor, pentru ca tu sa ai parte de cele mai reusite traduceri.

• un portofoliu bogat cu cele mai diverse limbi pentru care efectuam servicii de traducere.

• suntem ingeniosi, deoarece vrem sa fim diferiti de restul si sa iti oferim ceva in plus.

Politica de calitate Perlia

Compania Perlia si-a propus, prin adoptarea unei politici pro-calitate, sa satisfaca permanent cerintele clientilor sai, considerand ca fiind important asigurarea calitatii serviciilor de traducere la un nivel de varf. In realizarea politicii calitatii, un rol cheie il au specialistii bine pregatiti si cu experienta. Intreaga activitate a companiei se desfasoara sub deviza: servicii de traducere de prima clasa, obiectiv care este realizat zilnic prin efortul continuu de imbunatatire a nivelului calitativ al serviciilor oferite.


Politica de confidentialitate Perlia

In cadrul Companiei Perlia ne-am angajat sa respectam si sa protejam toate informatiile private si confidentiale pe care le obtinem atunci cand lucram asupra documentelor dumneavoastra, angajandu-ne sa pastram confidentialitatea datelor cu caracter personal cat si a informatiilor de orice natura primite de la clienti.

Compania Perlia nu va folosi niciodata numele, adresa de e-mail, numar de telefon, etc furnizat de dumneavoastra decat strict in scopurile pentru care ni le-ati furnizat. Compania Perlia trateaza cu seriozitate viata privata.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia

]51