Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba armeana

traduceri armeana

Traduceri armeana: de la inceput ne-am propus sa oferim o paleta cat mai bogata de limbi de circulatie internationala pentru care efectuam traduceri. Pentru fiecare limba pentru care oferim servicii de traduceri, am ales cu grija traducatori cu experienta, oameni care deja si-au dovedit profesionalismul in domeniu dat. Serviciile de traduceri din / in limba armeana se inscrie in acelasi registru, pentru a usura comunicarea Dvs. cu diferiti parteneri din diferite regiuni si state.

Prestam servicii de traduceri armeana – romana si viceversa specializate pentru diferite domenii de activitate: traduceri juridice, traduceri economice, traduceri tehnice, etc, dar si pentru diverse documente emise de autoritatile statului sau de catre companii private:

• acte de studii ;

• acte emise de Serviciul Starii Civile ;

• acte de identitate ;

• procuri, cazier juridic ;

• rezultate medicale ;

• etc.

Serviciile de traduceri din / in limba armeana sunt efectuate cu mare grija, dar nu numai, cu o atentie focusata la detaliile fiecarui act, pentru a ne asigura de calitatea traducerii efectuate in cadrul biroului nostru. Majoritatea documentelor pentru care efectuam traduceri sunt acte oficiale, care necesita traduceri corecte si in timp util, iar acest lucru ne-a impus din start sa colaboram doar cu traducatori care indeplinesc aceste criterii.

Alege ca traducerile din / in limba armeana sa fie efectuate intr-un birou cu oameni profesionisti, care raspund nevoilor fiecarui client. Serviciile noastre se adreseaza celor care au nevoie de servicii de traduceri de prima clasa, de traduceri corecte.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia