Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri autorizate

traduceri autorizate

Traducerea autorizata reprezinta traducerea oficiala a unui document, efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei (in cazul nostru din Rep. Moldova), care va semna si va pune stampila* pe actul tradus. Prin aceasta se confirma ca traducerea este corecta si nu s-a modificat continutul textului initial si/sau schimbat sensul anumitor cuvinte sau fraze.

O traducere simpla poate fi autorizata daca a fost revizuita de catre un traducator autorizat şi acesta confirma corectitudinea traducerii prin aplicarea semnaturii si stampilei* sale. Doar traducerile autorizate pot fi legalizate de catre un notar, astfel devenind traduceri legalizate.

Autorizatia de traducator este eliberata de catre Ministerul Justitiei din Rep. Moldova in urma sustinerii unui examen, prin care s-a recunoscut competenta de a efectua traduceri in limba data. Echipa Biroului de Traduceri Perlia poate asigura traduceri autorizate din/in majoritatea limbilor europene, dar specifice si altor continente.
* traducatorul nu este obigat sa detina stampila, deoarece un notar public certifica autenticitatea semnaturii acestuia si detinerea de catre acesta a unei autorizatii de traducere recunoscuta de Ministerul Justitiei.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia