Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba bulgara

traduceri bulgara

Traduceri bulgara: suntem o echipa ambitioasa si avem ca principal scop prestarea unor servicii la nivel profesionist si la un pret avantajos. Oferim calitate si seriozitate in serviciile prestate cu dorinta de a gasi cea mai buna solutie pentru documentele Dvs. care necesita traduceri bulgara – romana si traduceri romana - bulgara. Avem in cadrul biroului traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei din Rep. Moldova, specializati in diverse domenii pentru limba bulgara si astfel va putem oferi poate cele mai calitative traduceri.

Efectuam traduceri autorizate din/in limba bulgara pentru o varietate mare de documente si deasemnea vom efectua si legalizarea notaria a actelor traduse. Acest serviciu il oferim gratuit, fara nici un cot suplimentar, veti achita doar tariful solicitat de biroul notarial. Suntem constienti de exigentele clientilor nostri cu privire la calitatea traducerilor si fiecare nou client ne da posibiliatea de a ne testa competenta in materie de solutii lingvistice. Oricand puteti apela cu incredere pentru:

• Traduceri acte standard (acte emise de starea civila, diplome studii, cazier judiciar, permis de conducere, etc) ;

Traduceri texte simple bulgara ;

Traduceri autorizate bulgara ;

Traduceri legalizate bulgara ;

Corectura traduceri bulgara ;

Avem traducatori cu experienta indelungata si pregatire pentru a efectua traduceri din/in limba bulgara dintre cele mai diverse domenii de activitate:

Traduceri medicale bulgara ;

Traduceri juridice bulgara ;

Traduceri economice bulgara ;

Traduceri tehnice bulgara ;

Traduceri IT bulgara ;

• etc.

Vrem sa oferim cele mai bune servicii de traduceri pentru limba bulgara. De aceea am adus in echipa noastra poate cei mai buni traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei pentru limba bulgara. Alege poate pe cei este cei mai buni, Biroul de Traduceri Perlia.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia