Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echip─â de traduc─âtori

Traduceri limba chineza

traduceri chineza

Traduceri chineza (mandarina): din totdeauna oamenii au avut impresia ca aceasta limba este extrem de complicata de vorbit, de citit si ca sa nu mai vorbim de scris, unde chiar trebuie sa dispui de o caligrafie perfecta, pentru ca fiecare semn pus in plus, sau omis, sa schimbe total sensul cuvintelor. Pentru ca sa nu intampinati Dvs astfel de greutati, alegeti oameni care au studii de specialitate in domeniu. Limba chineza este una dintre cele mai vorbite limbi de pe glob, China fiind una dintre cele mai mari economii globale, o buna parte din ce ne inconjoara poarta eticheta de made in China.

Serviciile de traduceri din / in limba chineza au un trend crescator. Acest lucru se datoreaza globalizarii si intensificarii schimburilor economice tot mai importante cu China. Rezultatul fiind nevoia de comunicare cu parteri din diferite regiuni globale. Biroul de Traduceri PERLIA - Chisinau va pune la dispozitie efectuarea de traduceri chineza-romana si traduceri romana - chineza, realizate de traducatori care sunt vorbitori nativi ai acestei limbi, chiar am spune ca exotica.

Daca doriti ca documentele Dvs sa fie traduse de vorbitori nativi ai aceste limbi, de traducatori cu experienta, atunci cu siguranta suntem solutia de care aveti nevoie. Efectuam traduceri din / in limba chineza pentru acte de identitate, acte emise de Starea Civila, diplome de studii, procuri, etc. Acest gen de traduceri este cel mai des solicitat de persoane fizice. Insa avem competenta de a realiza si traduceri specializate din / in limba chineza din diverse domenii: economic, juridic, tehnic, etc.

Pentru servicii de traduceri din / in limba chineza de prima clasa, apelati la Biroul de Traduceri Perlia - Chisinau. Astfel aveti siguranta ca actele importante pentru Dvs sunt traduse de profesionisti.
Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia