Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echip─â de traduc─âtori

Traduceri limba croata

traduceri croata

Efectuam traduceri din/in croata pentru cele mai diverse domenii de activitate, realizate de traducatori cu experienta pentru aceasta limba. Serviciile de traduceri din/in limba croata, dar si a altor limbi rare, au inceput sa fie solicitate in primul rand datorita circulatiei libere in cadrul Uniunii Europene, dorinta companiilor de a se extinde pe noi piete si a schimburilor comerciale intre diferite regiuni / tari. Serviciile de traduceri din / in limba croata pot fi realizate in combinatie si cu alte limbi de circulatie internationala in caz de necesitate.

Realizam traduceri din/in limba croata pentru cele mai diverse acte simple sau documente oficiale : acte emise de Serviciul Starii Civile, diplome de studii, acte de identitate, cazier judiciar, etc. Deasemenea realizam traduceri specializate din/in limba croata, cu un grad sporit de dificultate : medical, economic, juridic, etc.

Ne conducem dupa principiul de a oferi cele mai calitative traduceri, indiferent de limba solicitata, iar traducerile pentru limba croata nu face exceptie de la regula. Detaliile fiecarui act in parte sunt importante, iar echipa Biroului de Traduceri Perlia acorda o atentie sporita, pentru a realiza traduceri de prima clasa. Pentru realizarea traducerilor, ne puteti transmiteti materialele care necesita a fi traduse in format electronic, prin e-mail sau veni cu documente dumneavoastra la sediul din sectorul Rascani, centrul comercial PAN-COM.
Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia