Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri economice

Traduceri juridice

Serviciile de traduceri economice si financiare devin tot mai solicitate datorita contextului actual al globalizarii, companiile dorind sa se extinda pe alte piete din diferite tari si regiuni. Astfel, apare necesitatea traducerilor economice pentru companii a rapoartelor financiare intr-o multitudine de limbi. Noi facem posibil ca comunicarea intr-o companie multinationala si nu numai, sa fie mai usoara, datorita numarului mare de limbi din / in care efectuam traduceri, inclusiv cele de traduceri economice.

Biroul de Traduceri Perlia pune la dispozitie traducatori cu experienta in traduceri economice – financiare – comerciale, indiferent ca este vorba de limba rusa, engleza, germana, sau oricare alta, traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei din Rep. Moldova. Traducerile din domeniul economic vor fi realizate la cele mai inalte standarde ai calitatii, respectand terminologia de specialitate.

Echipa Companiei Perlia efectueaza traduceri specializate economice – financiare - comerciale autorizate si legalizate, cum ar fi:

• traduceri economice pentru rapoarte financiare ;

• traduceri economice pentru extrase de cont bancar ;

• traduceri economice pentru facturi de import / export ;

• traduceri economice pentru contracte de vanzare – cumparare ;

• traduceri economice pentru declaratii de venit ;

• etc.

Alege ca traducerile economice ale companiei tale sa fie traduse de oameni talentati si profesionisti, pentru un plus de siguranta si pentru tarife competitive.

Realizam traduceri economice din / in majoritatea limbilor, insa in decursul experientei aceste servicii sunt solicitate mai des pentru limbile :

Traduceri economice rusa – romana - rusa ;
Traduceri economice engleza – romana – engleza ;
Traduceri economice italiana – romana – italiana ;
Traduceri economice franceza – romana – franceza ;
Traduceri economice germana – romana – germana ;
Traduceri economice ucraineana – romana – ucraineana ;
Traduceri economice spaniola – romana – spaniola ;
Traduceri economice greaca – romana – greaca ;
etc.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia