Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba engleza

traduceri engleza

Traduceri engleza: engleza este o limba internationala de baza in comert, afaceri, diplomatie, internet etc. Este limba cea mai importanta din punct de vedere al comunicarii, intrucat este cunoscuta, cel putin la un nivel de baza, de aproape 2 miliarde de oameni. Engleza este limba materna in 6 state, dar utilizata ca a doua limba in multe alte tari. In contextul actual al globalizarii si al schimburilor economice tot mai numeroase, serviciile de traducere din / in limba engleza au devenit tot mai solicitate.

Dispunem de personal specializat pentru limba engleza, traducatori cu experienta, autorizati de catre Ministerul Justitiei, care lucreaza cu profesionalism, indiferent daca e vorba de traduceri legalizate engleza sau traduceri autorizate engleza. De asemenea, realizam traduceri din / in limba engleza in combinatie cu alte limbi: traduceri rusa – engleza si viceversa, traduceri engleza – italiana si viceversa.

Fie ca este vorba de traduceri engleza simple sau traduceri engleza specializate din diverse domenii ( traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri economice, traduceri tehnice ), traducatorii nostri specializati pe limba engleza Va asigura efectuarea traducerilor de o calitate ireprosabila.

De asemena va putem asigura efectuarea legalizarii notariale a traducerilor pentru limba engleza efectuate in cadrul Biroului de Traduceri Perlia. Cele mai soliciate acte pentru aceste servicii sunt:

• traduceri acte emise de Serviciul Stare Civila ;

• traduceri rezultate medicale ;

• traduceri acte de studii ;

• traduceri procuri, cazier judiciar ;

• traduceri buletin, pasaport ;

• etc.

Pentru traduceri din/in limba engleza de prima clasa, echipa noastra este cea mai buna alegere. Te poti convinge de acest lucru oricand.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia