Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba franceza

traduceri franceza

Traduceri franceza: lucram numai cu traducatori cu experienta in domeniu si care isi fac excelent meseria. Mereu am oferit traduceri facute cu acuratete, pentru ca stim ca tot ce traducem sunt acte oficiale si astfel fiecare document tradus este verificat si corectat atent, deoarece orice detaliu conteaza. Oferim clientilor nostri servicii de traducere din / in limba franceza de inalta calitate la un pret corect.

Echipa Biroului de Traduceri Perlia ofera servicii de traduceri romana – franceza si traduceri franceza – romana sau in combinatie cu limba rusa. Mereu ne-am focusat sa avem in echipa cei mai buni profesionisti, pentru a putea oferi cele mai calitative servicii de traduceri. Acest lucru este realizat de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei din Rep. Moldova pentru limba franceza.

Efectuam traduceri din / in limba franceza pentru cele mai diverse domenii, acoperind o gama larga de domenii specializate:

traduceri juridice franceza ;

traduceri medicale franceza ;

traduceri tehnice franceza ;

traduceri IT franceza ;

traduceri economice franceza ;

• etc.

Pe langa servicii de traduceri din / in limba franceza, vom efectua si legalizarea notariala a traducerilor efectuate in cadrul biroului nostru. Acest servciu il oferim fara nici un cost suplimentar, veti achita doar tariful solicitat de catre biroul notarial. Traducem din cele mai diverse documente emise de autoritatile statului sau de catre societati private: acte de identitate, acte emise de starea civila, diplome de studii, cazier judiciar, permis de conducere, procuri, etc.

Traduceri limba franceza efectuate cu mare grija pentru ca cele traduse sa corespunda cu cele din documentul original. Traduceri efectuate de profesionisti.
Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia