Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba germana

traduceri germana

Traduceri germana: Limba germana este printre cele mai raspandite din Uniunea Europeana, fiind a treia limba studiata dupa engleza si franceza si situindu-se in primele 10 limbi ca cele mai vorbite de pe mapamond. Pe langa aceasta, Germania are una din cele mai dezvoltate economii din lume si in contextul actual al globalizarii si al comunicarii tot mai frecvente intre parteneri, face ca serviciile de traducere din / in limba germana sa fie foarte solicitata in domeniul afacerilor. Datorita circulatiei libere in cadrul Uniunii Europene, un numar tot mai mare de persoane fizice solicita servicii de traducere din / in limba germana a actelor personale.

Serviciile de traduceri romana – germana si viceversa, traduceri rusa – germana si viceversa sunt efectuate de oameni care acorda o atentie sporita la detalii, pentru ca in final actul tradus sa corespunda interpretarii originale. Pentru ca o traducere sa fie efectuata la un nivel calitativ este nevoie si de experienta in domeniu, acesta fiind principalul criteriu dupa care ne-am ales echipa de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei pentru limba germana.

Fie ca este vorba de traduceri germana simple sau traduceri germana specializate din diverse domenii ( traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri economice, traduceri tehnice ) traducatorii nostri specializati pe limba germana Va asigura efectuarea de traduceri de o calitate ireprosabila. De asemenea va putem asigura efectuarea legalizarii notariale a traducerilor din / in limba germana efectuate in cadrul Biroului de Traduceri Perlia. Cele mai soliciate acte pentru aceste servicii sunt:

• acte emise de Serviciul Stare Civila ;

• rezultate medicale ;

• acte de studii ;

• procuri, cazier judiciar ;

• acte de la locul de munca ;

• buletin, pasaport ;

• etc.

Apeland la serviciile noastre de traduceri limba germana, veti face alegerea corecta atat din punct de vedere al calitatii, cat si financiar, atarnandu-ne serios fata de fiecare proiect in parte.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia