Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba greaca

traduceri greaca

Traduceri greaca: actele emise de autoritatile statului sau de companii private sunt extrem de importante. Asupra fiecarui document trebuie de lucrat cu atentie si un grad sporit atras asupra detaliilor, pentru ca detaliile sunt cele care fac diferenta intr-o traducere corecta si o traducere aproape corecta. Te sfatuim sa apelezi la profesionisti care sa efectueze traduceri din / in limba greaca pentru actele tale, pentru a te asigura ca documentul tradus corespunde conform originalului si nu vei avea parte de neplaceri ulterior.

Efectuam traduceri greaca – romana si traduceri romana – greaca, dar in combinatie si cu alte limbi de circulatie internationala. Traducerile realizate din / in limba greaca sunt efectuate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova, pentru a putea realiza si legalizarea notariala a traducerilor din / in limba greaca. De acest aspect ne vom ocupa tot noi, fara nici un cost suplimetar din partea Dvs, veti achita doar tariful solicitat de biroul notarial.

Ne pregatim continu pentru a oferi cele mai bune servicii de traducere – inclusiv traduceri din / in greaca - si exeperienta noastra creste zi de zi cu fiecare nou proiect. Cele mai multe solicitari de servicii de traduceri greaca – romana si traduceri romana – greaca le avem de la persoanele fizice. Oricand putem efectua traduceri din / in greaca pentru:

• acte emise de Serviciul Starii Civile ;

• acte de identitate ;

• acte de studii ;

• cazier judiciar, procuri ;

• acte medicale ;

• etc.

Indiferent ca este vorba de traduceri din / in limba greaca sau alta limba, Biroul de Traduceri Perlia – Chisinau ofera pe piata din Rep. Moldova servicii de traduceri efectuate de traducatori profesionisti autorizati de catre Ministerul Justitiei. Pentru traduceri din / in greaca sau alte limbi efectuate profesionist, Compania Perlia este o alegere pe potriva asteptarilor.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia