Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba italiana

traduceri italiana

Traduceri italiana: Italia este una din tarile preferate in care au emigrat un numar insemnat de moldoveni, dar si schimburile economice intre Moldova si Italia au cunocut un trend ascendent in ultimii ani. Aceste fapte au antrenat si o cerere tot mai crescuta de traduceri romana – italiana si viceversa, traduceri rusa – italiana si viceversa. Lucrul acesta ne-a impulsionat de a selecta unii din cei mai buni traducatori pentru aceasta limba, pentru a putea oferi poate printre cele mai bune servicii de traducere din / in limba italiana si a ne putea ridica la standardele din ce in ce mai ridicate solicitate de client.

Pentru traduceri de limba italiana, Biroul de Traduceri Perlia ofera aceste servicii de traducere in combinatie si cu alte limbi europene: traduceri italiana – engleza si viceversa, traduceri italiana – franceza si viceversa. Nu am ales doar ca traducatorii pentru limba italiana sa fie autorizati de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova, dar sa fie si cu experienta in domeniu. La cererea Dvs. putem efectua legalizarea notariala pentru documentele traduse in cadrul Biroului de Traduceri Perlia, pentru ca Dvs. sa va fie cat mai comod si accesibil cu putinta.

Pregatirea echipei traducatorilor ne permite sa Va punem la dispozitie servicii ce traducere pentru limba italiana pentru o variata gama de domenii de activitate:

traduceri juridice italiana ;

traduceri medicale italiana ;

traduceri tehnice italiana ;

traduceri economice italiana ;

• etc.

Punem pret pe atentia acordata la detalii, pentru ca documentele traduse sa nu primeasca nici o interpretare gresita. Legalizarea notariala a traducerilor va putea fi efectuata la copie legalizata sau la actul original. Efectuam traduceri italiana pentru documente personale:

• acte emise de Serviciul Starie Civila ;

• acte de studii ;

• documente medicale ;

• procuri ;

• caziere judiciare ;

• carnete de munca ;

• certificate de la serviciu ;

• etc.

Va invitam sa apelati la echipa noastra pentru traduceri italiana, pentru ca documentele Dvs. sa fie traduse calitativ la un pret accesibil.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia