Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri juridice

Traduceri juridice

Domeniul juridic implica in majoritatea cazurilor documente oficiale, emise de institutii, de reprezentati ai statului sau de catre societati private. Ce riscuri implica pentru dumneavoastra traducerea incorecta, a unui angajament, a unui contract sau a unei oferte comerciale? Cu siguranta va provoca neplacere, cu siguranta va avea repercusiuni dintre cele mai nedorite, se pot pierde clienti, se pot pierde bani. Ne-am luat un angajament important fata de clientii nostri de a avea o mare responsabilitate cu privire la calitatea si predarea documentelor ce necesita servicii de traducere specializate din domeniul juridic.

Serviciile de traducere calitative in domeniul juridic pe care le asigurăm se bazează pe competențele lingvistice și experienta acumulata în acest sector de catre traducători autorizati de catre Ministerul Justitiei din Rep. Moldova. Echipa Perlia va ofera traduceri in domeniul juridic efectuate de catre oameni talentati si profesionisti.

Pentru ca dumneavoastra sa va fie mai comod, legalizarea notariala a traducerilor juridice va fi efectuata tot de catre personalul nostru. Acest lucru va fi posibil daca veti prezenta documentul in original si daca acesta corespunde normelor in vigoare. Pentru acest serviciu nu veti plati nici un pret aditional, doar pretul solicitat de catre biroul notarial.

Realizam traduceri juridice pentru orice tip de documente, inclusiv :

• traduceri juridice acte notariale ;

• traduceri juridice decizii judiciare ;

• traduceri juridice contracte ;

• traduceri juridice legislatie ;

• traduceri juridice mosteniri ;

• traduceri juridice acte constitutive a firmei ;

• etc.

Realizam traduceri juridice din / in majoritatea limbilor, insa in decursul experientei aceste servicii sunt solicitate mai des pentru limbile :

Traduceri juridice rusa – romana - rusa ;
Traduceri juridice engleza – romana – engleza ;
Traduceri juridice italiana – romana – italiana ;
Traduceri juridice franceza – romana – franceza ;
Traduceri juridice germana – romana – germana ;
Traduceri juridice ucraineana – romana – ucraineana ;
Traduceri juridice spaniola – romana – spaniola ;
Traduceri juridice greaca – romana – greaca ;
etc.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia