Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri legalizate

Traducerea legalizata reprezinta certificarea autenticitatii semnaturii traducatorului autorizat si detinerea de catre acesta a unei autorizatii de traducere eliberata de Ministerul Justitiei.

Aceasta certificare este realizata de catre un notar public, prin semnarea si stampilarea actului tradus. Pentru ca o traducere sa fie legalizata, este nevoie de prezentarea in fata notarului a documentului in original si respectiv acesta sa corespunda normelor legalizarii.

Traducerea legalizata este folosita pentru documentele de uz oficial sau international si consta in garantarea legalitatii documentului de catre un organ de stat sau institutie abilitata in acest sens. Procesul de legalizare a traducerilor verifica dacă semnatura (semnaturile) si stampila (stampilele) care apar pe un document sunt autentice.

Prin procesul de legalizare a traducerii nu se verifica sau certifica daca documentul este corect şi complet sub aspectul conţinutului şi nici nu se produce o aprobare a conţinutului documentului tradus de către instituţia care face legalizarea.

Pentru ca Dvs. sa va fie cat mai comod, tot noi asiguram legalizarea notariala a tuturor documentelor traduse in cadrul biroului nostru, fara a percepe o taxa in plus pentru acest serviciu. Nu mai trebuie sa mai pierdeti timp cautand birouri notariale pentru a legaliza traducerile autorizate, intrucat noi va putem facilita legalizarea traducerii autorizate.

Traducerea autorizata poate fi legalizata prin doua modalitati:

- la copie ( cel mai des ) : traducerea se coase la copia documentului legalizat notarial ;
- la original : traducerea se coase la actul original.


Pentru mai multe informatii, luati legatura cu noi utilizand datele puse la dispozitia dumnavoastra la pagina Contact.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia