Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri literare

Traduceri literare

Pentru a putea efectua traduceri literare este nevoie de experienta si talent din partea traducatorului. Putini traducatori accepta sa efectueze traduceri literare, deoarece acest domeniu de traduceri este poate cu gradul cel mai mare de dificultate, deoarece traducatorul trebuie sa redea stilul si mesajul autorului. Acest lucru este realizat de putini traducatori.

Proiectele de traduceri literare vor fi analizate riguros, iar traducatorul va fi selectionat cu atentie sporita, pentru ca acesta sa poate sa redea stilul unic al autorului si sa transmita mesajul operei. De asemenea, pentru efectuarea unei astfel de traduceri, este nevoie de timp necesar de acordat traducatorului si fara presiunea timpului, pentru a efectua o traducere corecta.

Indiferent ca este vorba despre traduceri literare sau alt domeniu specializat, acest lucru va fi realizat cu pasiune pentru orice proiect, pentru ca tu sa te bucuri de servicii de traducere cu adevarat de prima clasa. Va putem oferi traduceri pentru :

• traduceri literare pentru manuale scolare si universitare ;

• traduceri literare pentru opere de teatru ;

• traduceri literare reviste din domeniu ;

• traduceri literare pentru romane ;

• etc.

Alege traduceri literare efectuate de oameni profesionisti, alege calitatea oferita de echipa Biroului de Traduceri Perlia - Chisinau.

Realizam traduceri literare din / in majoritatea limbilor, insa in decursul experientei aceste servicii sunt solicitate mai des pentru limbile :

Traduceri literare rusa – romana - rusa ;
Traduceri literare engleza – romana – engleza ;
Traduceri literare italiana – romana – italiana ;
Traduceri literare franceza – romana – franceza ;
Traduceri literare germana – romana – germana ;
Traduceri literare ucraineana – romana – ucraineana ;
Traduceri literare spaniola – romana – spaniola ;
Traduceri literare greaca – romana – greaca ;
etc.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia