Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri medicale

Traduceri juridice

Traducerile din domeniul medical vor fi efectuate in cadrul Biroului de Traduceri Perlia doar de traducatori cu experienta, care sunt familarizati cu terminologia si limbajul specific domeniului medical. Cel mai important aspect in domeniul traducerilor medicale este acela ca textul sa fie pe deplin inteles de traducator inainte de a efectua traducerea si de asemenea punem un accent deosebit pe siguranta si confidentialitatea informatiilor din actele pe care le traducem, de aceea si apelam la traducatori care pot oferi acest lucru.

Pana in prezent, multe persoane care doreau sa urmeze tratamente sau sa consulte opinia medicilor din alte tari europene ne-au acordat increderea pentru a le efectua traducerile pentru documentele medicale.

Avem experienta in traducerea articolelor medicale, traducerea prospectelor medicamentoase, dar si a celor mai diverse analize, rapoarte medicale. Serviciile de traduceri medicale sunt cel mai des solicitate pentru:

 traduceri adeverinte medicale ;

 traduceri analize medicale ;

 traduceri bilete externare ;

 traduceri rapoarte medicale ;

 etc.

Pentru traduceri medicale efectuate corect apelati cu incredere la echipa Biroului de Traduceri Perlia. Experienta noastra va garanteaza realizarea traducerilor de prima clasa pentru documentele dumneavoastra din domeniul medical.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia