Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba portugheza

traduceri portugheza

Traduceri portugheza: chiar daca limba portugheza este vorbita in state aflate la distanta destul de considerabila de Rep. Moldova, acesta nu a fost un impediment de a ne specializa si sa oferim servicii dintre cele mai diverse din / in aceasta limba. Si nu a fost o greseala, deoarece serviciile de traduceri romana – portugheza si traduceri portugheza – romana sau in combiatie cu limba rusa sunt lunar solicitate.

Traducerile din / in limba portugheza efectuate in cadrul Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau sunt realizate de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova, traducatori care si-au dovedit profesionalismul si care isi respecta termenul limita de finalizare a fiecarui document, care necesita traducere din / in limba portugheza.

Legalizarea traducerii efectuate din / in limba portugheza va fi efectuata tot de personalul Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau. Pentru acest sericiu veti achita doar tariful solicitat de biroul notarial, fara alt cost suplimentar. Cel mai des avem solicitari de a efectua traduceri din / in limba portugheza pentru documentele:

- acte de studii ;

- acte de identiate ;

- acte emise de Serviciul Stare Civila ;

- procuri, caziere judiciare ;

- permis de conducere.

Pentru traduceri din / in limba portugheza, efectuate profesionist si la termenul convenit, apelati la colectivul Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau, deoarece la noi actele sunt pe maini bune.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia