Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba rusa

traduceri rusa

Limba rusa este una din cele mai populare limbi in Rep. Moldova, iar acest lucru atrage si un volum mare de lucru pentru acesta limba. Zilnic avem solicitari pentru prestarea de servicii de traducere pentru limba rusa, fapt ce ne-a motivat sa ne specializam sa oferim poate cele mai bune traduceri din/in rusa.

Mai mult decat atat, realizam traduceri de limba rusa in combinatie cu alte limbi: traduceri rusa – engleza si viceversa, traduceri rusa – italiana si viceversa, traduceri rusa – germana si viceversa, etc. Am ales ca traducerile tale sa fie efectuate doar de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Rep. Moldova si cu ani de experienta in domeniu, deoarece, dorim ca fiecare client sa fie multumit de traducerea efectuata.

Orice traducere efectuata in cadrul biroului nostru, va beneficia si de legalizarea notariala a acesteia, pentru ca tie sa iti fie cat mai comod si cat mai accesibil serviciul oferit de noi si acest lucru fara nici un cost suplimentar. Veti achita doar tariful solicitat de biroul notarial. Traducatorii nostri au pregatirea necesara pentru a efectua:

• Traduceri acte standard (acte emise de starea civila, diplome studii, cazier judiciar, permis de conducere, etc) ;

Traduceri texte simple rusa ;

Traduceri autorizate rusa ;

Traduceri legalizate rusa ;

Corectura traduceri rusa .

Pregatirea echipei traducatorilor ne permite sa Va punem la dispozitie servicii ce traduceri specializate pentru limba rusa pentru o variata gama de domenii de activitate:

traduceri juridice rusa ;

traduceri medicale rusa ;

traduceri tehnice rusa ;

traduceri economice rusa ;

• etc.

Oferim servicii de traduceri din / in limba rusa de prima clasa la un pret accesibil, dar si cu maxima atentie pentru calitatea serviciului prestat. De acest lucru te poti convinge oricand.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia