Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echip─â de traduc─âtori

Traduceri limba sarba

traduceri sarba

Traduceri sarba: lucram cu atentie asupra detaliile fiecarui act indiferent de limba pentru care solicitati sa efectuam traduceri, iar limba sarba nu face exceptie. Colaboram cu traducatori si din alte state pentru a va oferi servicii de traducere profesioniste si in termen restrans. Avem in cadrul echipei traducatori cu experienta in acest domeniu si cu aceasta limba, astfel veti putea beneficia de cele mai bune traduceri din/in limba sarba.

Efectuam traduceri din romana in sarba si viceversa a diverselor documente :
- persoanele fizice solicita cel mai des efectuarea traducerilor a actelor tipice : buletin, pasaport, certificate de stare civila, diplome de studii, procuri, in timp ce
- persoanele juridice solicita cel mai des efectuarea traducerilor, cum ar fi : contracte, instructiuni tehnice, brosuri, certificate de inmatriculare a mijloacelor de transport, diverse facturi, procuri, etc.

La fel am putea zice ca avem experienta in efectuarea traducerilor din limba sarba in limba romana si viceversa din diverse domenii specializate, cum ar fi :

- domeniul tehnic
- domeniul medical;
- domeniul juridic
- domeniul economic, etc.

Clientii nostri sunt asigurati din punct de vedere a calitatii, termenului discutat in prealabil si un lucru foarte imporatnt a confidentialitatii informatiilor cu care venim in contact, indiferent ca este limba sarba sau alta limba, pentru care s-a solicitat servicii de traducere. Oricand te poti convinge de profesionalismul nostru.

Pentru efectuarea traducerilor din / in sarba, puteti apela la oricare birou al companiei Perlia. La solicitarea clientului, traducerile pot fi predate pe suport de hartie sau in format electronic (pdf, doc, etc). De asemenea, lucram in formatul solicitat de catre client, cum ar fi : power point, excel, pdf, word.

La cererea clientilor putem oferi si traduceri combinate :

- traduceri din limba sarba in limba engleza si viceversa ;
- traduceri din limba sarba in limba rusa si viceversa;
- traduceri din limba sarba in limba franceza si viceversa,etc.
Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia