Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri simple

traduceri simple

Poate ca termenul de traduceri simple suna un pic bizar si un pic neclar, insa aceaste traduceri acopera de fapt un volum important din traducerile efectuate in cadrul Comapniei Perlia.

La prima vedere multi se vor gandi ca simplu poate inseamna de o calitate indoielnica. Insa nu asa stau lucrurile. Atunci cand se traduce o revista, o corespondenta, un manual tehnic, acestea se numesc traduceri simple, deoarece, acestea nu necesita semnatura traducatorului si nici legalizare notariala. De aici vine acest termen, faptul ca acel document tradus nu produce efecte juridice.

Acoperim un numar important de limbi de circulatie internationala cu care lucram. Cantitatea nu inseamna automat si o calitate mai slaba. Pentru fiecare limba de lucru, avem traducatori cu experienta in domeniu si care deja si-au dovedit profesionalismul. Oameni care sunt specializati pe un anumit segment/domeniu de traducere – pentru a putea efectua traduceri la un nivel fara repros si astfel sa castigam increderea fiecarui client care se adreseaza la noi, deoarece, acelasi lucru astemptam si noi daca am fi in postura de client.

Fiind ca stim cat de important este calitatea serviciului prestat, colectivul nostru ofera servicii de traducere de prima clasa, astfel fiecare document de tradus este gestionat intr-un mod eficient si profesionist.


Pentru mai multe informatii, luati legatura cu noi utilizand datele puse la dispozitia dumenavoastra in rubrica ContactInapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia