Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba slovaca

traduceri slovaca

Traduceri slovaca: intr-o lume in care calatoriile si schimburile economice au devenit tot mai necesare pentru a dezvolta economiile tarilor si a diferitelor regiuni, comunicarea a devenit tot mai necesara si este nevoie sa fie efectuata la un nivel fara repros. Indiferent de limba din / in care solicitati sa efectuam traduceri, asupra actelor Dvs. vom lucram cu atentie sporita la detalii, pentru a oferi la sfarsit o traducere exacta cu ce este in actul original. Serviciile de traduceri slovaca – romana si viceversa, ca de altfel si orice limba cu care lucram, se inscrie in acest registru.

Va punem la dispozitie serviciile noastre de traduceri din / in limba slovaca pentru acte standard (acte emise de serviciul Starii Civile, diplome de studii, acte de identitate, cazier judiciar, permis de conducere, etc). Efectuam si traduceri specializate pentru limba slovaca din diverse domenii: traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice, traduceri tehnice, etc.

Indiferent ca serviciile de traduceri din / in limba slovaca trebuie efectuate pentru acte emise de catre societati private sau de catre autoritatile staului, alege ca acestea sa fie efectuate corect si in decurs de timpul solicitat. Astfel veti evita orice neplacere care poate aparea ulterior.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia