Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba slovena

traduceri slovena

Traduceri slovena: de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa oferim servicii de traducere pentru cele mai variate si rare limbi, inclusiv traduceri din / in limba slovena. Mereu am cautat sa ne extindem echipa de traducatori pentru a veni in intampinarea clientilor care solicita traduceri din / in limbi rare. Si am ales mereu oameni care lucreaza cu profesionalism, oameni cu studii in domeniu, pentru a putea sa oferim poate cele mai bune servicii de traducere clientilor nostri.

Efectuam traduceri slovena – romana si traduceri romana – slovena cu grad sporit de dificultate, dar in combinatie si cu alte limbi de circulatie internationala, realizate de traducatori cu experienta in domeniu. Efectuam traduceri specializate din / in limba slovena pentru o gama variata de domenii de activitate si sectoare industriale: traduceri economice, traduceri juridice, traduceri medicale, traduceri tehnice, traduceri IT, etc. Pentru traduceri din / in limba slovena efectuate corect si cu profesionalism, Biroul de Traduceri Perlia este alegerea corecta.

Avem o ampla experienta in traducerea unei game variate de documente. Oricare ar fi nevoia de traduceri din / in limba slovena, echipa noastra de traducatori va poate ajuta pentru traducerea:

• acte de identitate ;

• acte emise de Serviciul Starii Civile ;

• acte medicale ;

• procuri, cazier judiciar ;

• acte de studii ;

• etc.

Pentru realizarea de traduceri din/in slovena alege ca asupra actelor tale sa lucrezi oameni cu experienta, oameni care sunt atenti la detaliile fiecarui document, alege echipa Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia