Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba spaniola

traduceri araba

Traduceri spaniola: limba spaniola este una dintre cele mai vorbite limbi ale globului, de peste 330 de milioane de persoane, fiind a doua dupa limba chineza ca popularitate din intreaga lume. Deci importanta acestei limbi in prestarea serviciilor de traducere isi justifica pe deplin atentia acordata. Pe langa aceasta, Spania este situata pe acelasi continent cu Rep. Moldova, ceea ce a favorizat si a atras totodata un numar important de conationali de-ai nostri. Acest proces a dus si la solicitarea serviciilor de traduceri romana – spaniola si traduceri spaniola – romana.

Traducerile din / in limba spaniola sunt efectuate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova. Insa, aceasta nu este totul. Am ales ca acei traducatori cu care colaboram sa fie cu experienta, pentru a putea asigura traduceri din / in spaniola de prima clasa, pentru ca tindem de a fi cei mai buni din bransa.

Multe din actele traduse din / in limba spaniola necesita si legalizarea notariala a traducerii, pentru ca acestea sa produca efecte juridice. Acest serviciu il vom efectua tot noi, pentru a nu fi nevoit sa cautati birouri notariale si a pierde timp suplimentar. Aceast lucru se face fara nici un cost suplimetar, veti achita doar pretul solicitat de catre notar pentru legalizarea traducerii din / in limba spaniola.

Efectuam traduceri spaniola – romana si traduceri romana – spaniola pentru diverse documente: acte emise de Serviciul Stare Civila, acte de identitate, diplome de studii, cazier judiciar, procuri, permis de conducere, etc. Datorita schimburilor economice si globalizarii tot mai accelerate, companiile implicate in acest proces solicita servicii de traducere din / in limba spaniola dintre cele diverse domenii de activitate:

- Traduceri texte simple spaniola ;

- Traduceri economice spaniola ;

- Traduceri juridice spaniola ;

- Traduceri tehnice spaniola ;

- Traduceri medicale spaniola ;

- etc.

Traduceri din / in limba spaniola efectuate de catre colectivul nostru, cu o atentie deosebita la detalii, au multumit mereu clientii nostri pentru calitate si pentru respecatrea termenului de predare a fiecarui proiect. Pentru traduceri efectuate calitativ, solutia ideala este Biroul de Traduceri Perlia – Chisinau.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia