Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba suedeza

traduceri suedeza

Traduceri suedeza: la traduceri ne pricepem cel mai bine, indiferent ca este vorba de traduceri autorizate, traduceri legalizate sau un text simplu. Acest lucru este valabil pentru toate limbele pentru care oferim servicii de traducere, iar limba suedeza nu face exceptie. In contextual actual al schimburilor economice tot mai importante intre tari si regiuni, a fost oportun de a ne extinde echipa si cu traducatori autorizati pentru limba suedeza de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova.

Pe langa traduceri suedeza – romana si traduceri romana – suedeza facilitam deasemenea si legalizarea notariala a traducerilor efectuate la noi. Echipa noastra se va ocupa si de acest aspect fara nici un cost suplimentar din partea Dvs, veti achita doar taxa solicitata de biroul notarial. Deoarece vrem sa oferim comoditate prin serviciul prestat si cat mai accesibil cu putinta.

Fiecare traducere efectuata de echipa noastra, inclusiv traduceri din / in limba suedeza, este predata la termenul convenit cu clientul. Insa inainte de a fi predata, este verificata si atragem atentie la detaliile fiecarui act, pentru a ne asigura ca traducerea corespunde conform actului original. Clientii nostrii solicita cel mai des traduceri din / in limba suedeza pentru documentele:

• acte de identitate ;

• acte emise de Serviciul Starii Civile ;

• acte de sturii ;

• procuri ;

• etc.

Echipa Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau va poate usura comunicarea si cu parteneii Dvs. Realizam deasemea traduceri suedeza – romana si traduceri romana – suedeza pentru diverse domenii de activitate: traduceri economice, traduceri juridice, traduceri tehnice, traduceri medicale, etc, iar acest lucrul il facem cu profesionalism.
Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia