Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri tehnice

Traduceri tehnice

Traducerile tehnice nu sunt usor de efectuat, e nevoie de experienta in domeniul traducerilor pentru a deprinde in timp terminologia diverselor domenii. Aceasta nu e totul, pentru traducerile tehnice e nevoie de stapanirea limbii atat cea din care se efectueaza traducerea,cat si cea in care se face traducerea. E nevoie de finete si de respectarea terminologiei specifice pentru traducerea respectiva pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat.

Documentatia tehnica / traducerile tehnice, o componenta importanta a afacerii dvs. pentru a nu avea clienti care nu vor intampina dificultati de a utilize corect serviciile si produsele oferite de dumneavoastra. Pentru a nu avea surprize neplacute, este indicat sa alegi oameni profesionisti care sa lucreze asupra documentatiei tehnice, sa efectueze traducerile tehnice asa cum te astepti.

Traducatorii nostri de-a lungul timpului au capatat experienta in traduceri tehnice pentru lucrari stiintifice, manuale, fisiere tehnice, proiecte din diverse domenii de activitate. Deasemenea am ales sa colaboram cu traducatori cu experienta pentru ca sa putem oferi poate cele mai bune servicii de traducere si asta pentru ca am dorit ca clientul care ne-a calcat pragul sa fie multumit de serviciul prestat indiferent de limba pentru care a solicitat servicii de traducere.

Colaborand cu noi, aveti ocazia sa lucrati cu cea mai buna echipa de traduceri. Efectuam traduceri tehnice specializate pentru urmatoarele tipuri de documente tehnice:

• traduceri tehnice pentru studii de fezabilitate ;
• traduceri tehnice pentru manuale de utilizare ;
• traduceri tehnice pentru documentatii pentru licitatii ;
• traduceri tehnice pentru fise de securitate ;
• traduceri tehnice pentru brosuri de prezentare a diferite produse ;
• traduceri tehnice pentru cataloage de produse ;
• traduceri tehnice pentru proiecte de inginerie civica si industriala.

Biroul de Traduceri Perlia – Chisinau ofera servicii specializate de traduceri tehnice pentru majoritatea limbilor, insa in decursul experientei, aceste servicii sunt solicitate mai des pentru limbile :

Traduceri tehnice rusa – romana - rusa ;
Traduceri tehnice engleza – romana – engleza ;
Traduceri tehnice italiana – romana – italiana ;
Traduceri tehnice franceza – romana – franceza ;
Traduceri tehnice germana – romana – germana ;
Traduceri tehnice ucraineana – romana – ucraineana ;
Traduceri tehnice spaniola – romana – spaniola ;
Traduceri tehnice greaca – romana – greaca ;
etc.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia