Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba turca

traduceri turca

Traduceri turca: Republica Turcia este un partener economic si comercial foarte important pentru Rep. Moldova, schimburile economice fiind la un nivel foarte ridicat intre aceste doua tari. Dezvoltarea de parteneriate intre diferiti agenti economici dintre cele doua tari are nevoie si de o comunicare eficienta. La acest capitol ne pricepem cel mai bine, de a usura si de a face posibil comunicarea intre companiile care isi desfasoara activitatea in afara granitilor tarii.

Oferim servicii de traduceri turca – romana si traduceri romana – turca sau in combinatie si cu alte limbi de circulatie internationala realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei al Rep. Moldova. Astfel, asiguram si legalizarea notariala a actelor traduse din / in limba turca. Acest serviciu este oferit fara nici un cost suplimetar din partea Dvs, veti achita doar taxa pentru legalizarea traducerii solicitata de biroul notarial.

Traducerile turca – romana si viceversa realizate de echipa Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau s-au ridicat mereu la cele mai pretentioase solicitari din partea clientilor. Predam fiecare document ce a necesitat traducere la termenul convenit cu clientul si fiecare traducere este efectuata calitativ, pentru ca asupra actelor Dvs. lucreaza oameni cu experienta. Cele mai solicitate traduceri din / in limba turca sunt pentru documente ca:

• acte emise de Serviciul Starii Civile ;

• acte de identitate ;

• procuri ;

• acte de studii ;

• etc.

Ne putem demonstra oricand si calitatile de a efectua traduceri specializate din / in limba turca dintre cele mai diverse domenii de activitate: traduceri economice, traduceri juridice, traduceri tehnice, traduceri medicale, etc. La traduceri ne pricepem cel mai bine, oricand te poti convinge.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia