Birou de Traduceri Perlia

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echipă de traducători

(+373 22) 493 542 (+373) 78 980 856

perlia.traduceri@gmail.com

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri limba ucraineana

traduceri ucraineana

Traduceri ucraineana: Nu dispunem doar de traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei al Rep. Moldova pentru limba ucraineana, dar si cu experienta in domeniul dat. Asiguram efectuarea de traduceri din / in limba ucraineana la un nivel calitativ si la un pret competitiv. Traducerile din romana in ucraineana, din ucraineana in romana si traduceri din rusa in ucraineana, din ucraineana in rusa sunt efectuate de profesionisti cu o atentie deosebita la detalii.

Actele traduse din/in limba ucraineana in cadrul Biroului de Traduceri Perlia – Chisinau vor beneficia si de legalizare notariala. Pentru acest serviciu nu vom percepe nici o taxa suplimentara, veti achita doar tariful perceput de biroul notarial, pentru ca Dvs. sa va fie cat mai comod si accesibil cu putinta. Dvs. va ramane doar sa va prezentati cu actele in original.

Orice proiect este tratat cu responsabilitate, indiferent ca este vorba de un simplu act sau traducerea unui volum mai mare de documente, indiferent ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica. Ne-am facut un obicei de a ne ridica la cerintele fiecarui client. Serviciile de traduceri din / in limba ucraineana sunt cele mai solicitate pentru :

• acte emise de Serviciul Stare Civila ;

• acte de studii ;

• procuri, cazier judiciar ;

• acte medicale ;

• buletin, pasaport ;

• acte de la locul de munca ;

• etc .

Ucraina este unul dintre cei mai importanti parteneri economici ai Rep. Moldova. Importul si exportul de produse dintre cele doua tari fiind foarte ridicat. Astfel serviciile de traduceri specializate din / in limba ucraineana sunt des solicitate de companiile implicate in acest proces. Va putem oferi oricand:

traduceri economice ucraineana ;

traduceri juridice ucraineana ;

traduceri tehnice ucraineana ;

traduceri medicale ucraineana ;

• etc .

Serviciile de traduceri din / in limba ucraineana efectuate in cadrul Biroului de Traduceri Perlia - Chisinau sunt realizate la un nivel profesionist, de oameni profesionisti.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia