Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

078 980 857
022 210 276

Cea mai mare echip─â de traduc─âtori

Traduceri limba ungara

traduceri ungara

Traduceri ungara (maghiara): cred ca fiecare dintre noi, ne-am dori niste traduceri de o calitate superioara. Traduceri executate de traducatori care stapanesc foarte bine aceasta limba. Intr-adevar aceasta limba este foarte frumoasa si chiar este o limba care place oamenilor.

La sigur prin sudul Republicii Moldova sunt vorbitori de limba ungara, si nu excludem ca poseda bine aceasta limba, insa cand vine vorba de o traducere calitativa, atunci aceasta trebuie executat de catre un specialist in domeniu. Birou de Traduceri PERLIA este pregatit sa-ti ofere astfel de serviciu, si anume combinatia de traducere ar fi: traduceri ungara-romana si viceversa, traduceri ungara - rusa si viceversa.

Traducerile din / in limba ungara ( maghiara ) sunt efectuate de traducatori cu experienta si care respecta termenul de predare al traducerii. Astfel de traducatori gasesti in cadrul Biroului de Traduceri Perlia - Chisinau. Cele mai solicitate traduceri sunt pentru documentele: acte de identitate, diplome de studii, cazier judiciar, acte emise de Starea Civila, permis de conducere, etc. Deasemenea punem la dispozitia clientilor efectuarea de traduceri specializate din/in limba maghiara: traduceri tehnice, traduceri juridice, traduceri medicale, etc.

Pentru traduceri ungara ( maghiara ) efectuate corect si la termenul stabilit, alegeti Biroul de Traduceri Perlia - Chisinau, servicii de traduceri de prima clasa.Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia