Birou de Traduceri Perlia
Ru Ro

068 099 704

Cea mai mare echipă de traducători

Traduceri website-uri & IT

Traduceri juridice

Serviciile specializate de traduceri domeniul IT au devenit tot mai solicitate in ultimii ani, datorita dezvoltarii tot mai acerbe al acestui sector. Dezvoltarea noilor tehnologii a atras nevoia ca acestea sa fie implementate in majoritatea tarilor, pentru ca companiile sa poata fi competitive pe piata din ce in ce mai liberalizata si concurenta mai acerba. Simtim benificiile si avantajele noii tehnologii din domeniul IT, dar pentru a fi utilizate in diferite regiuni, acestea trebuie adaptate limbilor vorbite pentru a le face cat mai accesibile si populare.

In zilele actuale, pentru a avea o promovare cat mai intensa, este nevoie de traducerea website-ul companiei in cele mai diverse si populare limbi, pentru a avea acces la o piata mai mare si pentru atragerea unui numar mai mare de clienti. Echipa Biroului de Traduceri Perlia este alcatuita din traducatori pentru cele mai diverse limbi internationale, care au experienta in efectuarea de traduceri websit-uri / domeniul IT.

Realizam traduceri domeniul IT / website-uri pentru cele mai diverse aplicatii:

• traduceri website-uri ;

• traduceri software ;

• traduceri manuale pentru echipamente informatice ;

• traduceri manuale echipamente multimedia ;

• etc.

Pentru efectuarea traducerilor de website-uri / domeniul IT multi antreprenori au apelat la echipa Biroului de Traduceri Perlia, pentru efectuarea acestora din/in cele mai diverse limbi internationale. Pentru traduceri corecte si in timp util, apelati la oameni talentati si cu experienta.

Realizam traduceri website-uri / domeniul IT din / in pentru majoritatea limbilor, insa in decursul experientei aceste servicii sunt solicitate mai des pentru limbile :

Traduceri website-uri rusa – romana - rusa ;
Traduceri website-uri engleza – romana – engleza ;
Traduceri website-uri italiana – romana – italiana ;
Traduceri website-uri franceza – romana – franceza ;
Traduceri website-uri germana – romana – germana ;
Traduceri website-uri ucraineana – romana – ucraineana ;
Traduceri website-uri spaniola – romana – spaniola ;
Traduceri website-uri greaca – romana – greaca ;
etc.


Inapoi sus sau la Birou de Traduceri Perlia